چت رومclose
دما در یخچال




ارسال پاسخ
تعداد بازدید 5
نویسنده پیام
ava96 آفلاین

بزرگ تالار
ارسال‌ها : 95
عضویت: 6 /8 /1397


دما در یخچال




متخصصان اعتقاد دارند دما در یخچال برای سالم ماندن مواد غذایی باید بین صفر تا چهار درجه سانتیگراد باشد تا از رشد انواع باکتری ها، قارچ ها و کپک ها جلوگیری کند.


علاوه بر درجه حرارت چیدمان مواد غذایی در یخچال نیز اهمیت فراوان دارد و می تواند باعث افزایش تازگی و ماندگاری مواد غذایی شود.


همیشه ابتدا بررسی کنید که دریچه های یخچال در کدام قسمت تعمیر یخچال سامسونگ ازبدنه قرار دارد و مواد فاسد شدنی مانند شیر و انواع لبنیات، گوشت ،ماهی خام و تخم مرغ را در آنجا قرار دهید که به طور معمول قفسه پایین در یخچال است تا دیرتر خراب شوند.


دقت کنید برای جلوگیری از سرایت آلودگی ها وباکتری ها حتماً مواد پروتئینی را جدا از سایر مواد غذایی در یخچال و در یک ظرف دربسته قرار دهید تا علاوه بر حفظ بهداشت از بروز بوی نامطبوع در یخچال خودداری شود.


نظافت یخچال یکی از موارد بسیار ضروری در جلوگیری از بروز انواع بیماری ها و مسمومیت ها است زیرا علاوه بر رشد قارچ و کپک ها بر دیواره و بدنه یخچال ، باز و بسته کردن در نیز می تواند باعث ورود گرد و غبار و آلودگی به درون یخچال و گردش آلودگی در فضای داخلی دستگاه شود، هرچند که در برخی نمونه های مدرن یخچال این مشکل تا حدی توسط *****های مخصوص برطرف شده.


تمیز کردن یخچال در بازه های زمانی منظم با آب و صابون توسط یک فرچه یا مسواک نو می تواند از آلودگی فضای یخچال بکاهد، متخصصان بهداشتی استفاده از آب و جوش شیرین را برای ضد عفونی یخچال مناسب می دانند زیرا می تواند علاوه بر نمایندگی تعمیر یخچال دوو نظافت مانع از آزاد شدن ترکیبات شیمیایی پاک کننده ها درون دستگاه شود.


یکی از آلوده ترین مناطق یخچال جا میوه ای است بویژه اگر میوه و سبزی کثیف و بدون پوشش محافظ در یخچال قرار داده شود، رشد و تجمع باکتری در این حالت بسیار زیاد می شود، همینطور ترتیب جای دادن میوه ها باید به نحوی باشد که میوه هایی مانند گوجه فرنگی ، سبزی و کاهو که بیشتر در معرض پلاسیده شدن هستند بر روی سایر میوه ها قرار بگیرند و میوه های مقاوم تر مانند سیب یا گلابی بسته به فصل سال در قسمت های زیرین قرار بگیرند.


کارشناسان توصیه می کنند افراد میوه ها را قبل از ورود به یخچال ضدعفونی کنند و یا اگر در اثر کمبود وقت مجبور به گذاشتن میوه آلوده در دستگاه شدند حتماً از یک پوشش پلاستیکی برای جلوگیری از نفوذ آلودگی استفاده کنند.


کارشناسان اعتقاد دارند اکثر محصولات غذایی فرآوری و صنعتی که بسته بندی شده اند و در آنها از مواد نگهدارنده استفاده شده باید در یخچال قرار بگیرند زیرا می توانند در اثر دمای محیط بیرون بتدریج فاسد شوند از جمله روغن و یا آرد سفید گندم که باید در یخچال قرار بگیرند.


سلامت نیوز: مناسب‌ترين درجه سرمای درون یخچال چقدر است؟

پنجشنبه 12 اردیبهشت 1398 - 12:59
نقل قول این ارسال در پاسخ گزارش این ارسال به یک مدیر
ارسال پاسخ



برای ارسال پاسخ ابتدا باید لوگین یا ثبت نام کنید.


پرش به انجمن :

دریافت همین آهنگ

قالب وبلاگ